Kao da ste ih rukom odnijeli: Samo jedan paradajz vam zauvijek može ukloniti dosadne dlake sa lica

Kada ste pročitali naslov, onda se sigurno pitate kako vam paradajz može pomoći da se riješite dlaka sa lica. Jednostavno je, a danas ćemo vam mi dati upute kako da se zauvijek riješite dlačica sa lica koje nikome ne stoje i naravno da biste ih se što prije trebali riješiti, dok to možete uraditi s ovom maskom.

Maska koju vam mi nudimo je prirodno rješenje, dok je ona veoma pogodna za svaki tip kože. To je veoma korisno, a pored toga što će vam ukloniti dlačice sa lica, također će napraviti vašu kožu mekanom, tako da od nje imate velike prednosti. Paradajz smo svi navikli jesti u salati, ali na ovakvu primjenu nismo.

Kako biste spremili ovu masku, onda će vam biti potreban jedan paradajz, želatin prah, te sirovo mlijeko. Za pripremanje ćete odvojiti samo nekoliko minuta i ništa vam više nije potrebno. Početi ćete sa pripremom tako što ćete uzeti sok od jednog zrelog paradajza. Nakon toga ćete staviti u čašu jednu kašiku paradajz soka, a onda ćete i ubaciti jednu kašiku želatinskog praha.

Uz sve to što ste do sada napravili ćete dodati i jednu kašiku sirovog mlijeka, dok ćete za kraj sve to dobro izmiješati, pa onda i dodati jednu malu kašiku meda kako bi se efekat ove maske još više povećao. Ponovo sve to trebate promiješati, a onda je vaša maska sasvim gotova i spremna za korištenje.

Na vaše lice trebate nanijeti jedan debeli sloj ove maske, a onda ostaviti da se ona osuši, pa kada bude suho, skinuti ćete je sa vašeg lica. Sami ćete primjetiti mali rezultat nakon ovog korištenja, a koristite je sve dok ne završite sa potpunim uklanjanjem dlačica sa vašeg lica. Već sada je trebate spremiti, a nadamo se da ćete biti oduševljeni sa rezultatom, kao što smo i mi.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *